VERHUIZINGEN & DIENSTEN

ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL

VERHUIZEN BINNEN NEDERLAND

PARTICULIERE VERHUIZING

Gefeliciteerd! U gaat verhuizen. MaxiMovers is een verhuizer die uw verhuizing in goede banen leidt. Voor ons is elke willekeurige woning geschikt. Onze Move Managers komt graag bij u langs om de verhuizing te bespreken.

Bel voor een afspraak 085-7825730 of mail naar info@maximovers.eu

Natuurlijk is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor uw verhuizing.

VERHUISLIFT
Wij beschikken over een verhuislift met een ervaren en gecertificeerde liftoperator. U wilt uw goederen immers graag onbeschadigd weer op de juiste plaats terug hebben. Voor MaxiMovers geen klus te hoog of te zwaar. U kunt onze verhuislift ook huren.

VERHUISDIENSTEN EN BUDGET
MaxiMovers beschikt over een diverse verhuisdiensten waar u gebruik van kunt maken. Zoals De handyman-dienst, Opslaan van goederen, het Transport en de verzekering. Op deze manier blijft de verhuizing overzichtelijk en kunt u het afstemmen op uw budget. In onze online offerte-aanvraag kunt u aangeven welke diensten of pakket u wenst.

OPSLAG
Wanneer u nog moet wachten voor dat u uw nieuwe woning kunt betrekken is het ook mogelijk om uw goederen bij ons in opslag te plaatsen. Dit kan tijdelijk of voor een langere periode zijn.

EMIGREREN
Wellicht staat uw nieuwe woning buiten de Nederlandse grens. Voor MaxiMovers geen probleem. Op de pagina Internationaal verhuizen vindt u meer informatie.

Wij ontzorgen u graag tijdens uw verhuizing!

Het verhuizen van een kantoor, bedrijfspand vraagt om een andere benadering dan een particuliere verhuizing.

PLANNING

Bij een zakelijke verhuizing is een duidelijke en strakke planning vooraf noodzakelijk, want u wilt tenslotte zo min mogelijk overlast van uw verhuizing voor uw personeel, uw klanten en de overige bedrijfsvoering. Wij houden met alles rekening. Kies daarom voor een verhuizing met MaxiMovers. Op deze manier verliest u geen kostbare tijd.

Vraag direct een offerte aan

SCHOON OPLEVEREN

Het te verlaten pand dient altijd schoon te worden opgeleverd. Natuurlijk regelt MaxiMovers dit ook.

FACILITEITEN & OVERIGE DIENSTEN

MaxiMovers beschikt over diverse verhuiswagens en verhuisliften. Daarnaast kunnen wij ook opslag voor uw voorraad of andere goederen regelen voor een korte of langere periode. Wilt u graag meer weten over onze opslag, expeditie, transport en logistiek? Ga dan naar https://maximovers.eu of bel 085-7825730.

Het verhuizen van een woning of een kantoor is een intensieve aangelegenheid. Het komt vaak voor dat de nieuwe locatie nog niet beschikbaar is en dat u genoodzaakt bent uw goederen op te slaan. MaxiMovers beschikt over veilige en geconditioneerde opslagruimtes. Door middel van camerabewaking staan uw spullen veilig en bescherm tot u ze weer nodig heeft.

Heeft u slechts een enkel object dat u wilt verhuizen of dat getransporteerd moet worden? MaxiMovers regelt het graag. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het inpakken, verhuizen en opslaan van de inboedel van een overleden familielid, of heeft u een huurobject dat ontruimd moet worden? MaxiMovers ondersteunt u graag.

Geef uw telefoonnummer door en onze Move Manager belt om uw vraagstuk te bespreken. Wij ontzorgen u graag tijdens uw verhuizing!

speciale verhuizing voor:

  • ONTRUIMEN
  • BIJ OVERLIJDEN
  • KUNST VERHUIZEN
  • PIANO VERHUIZEN

INTERNATIONAAL VERHUIZEN

Emigreren is natuurlijk een fantastisch avontuur, maar het organiseren van de totale verhuizing is een hele uitdaging. Naast het inpakken van alle spullen komt er veel papierwerk bij kijken en ook het regelen van transport is niet geheel eenvoudig. En dan is het voor u nog wenselijk dat de gehele inboedel tijdig wordt afgeleverd bij uw nieuwe woning. Een pittige, maar zeker niet onmogelijke klus!

ZORGELOZE EMIGRATIE

MaxiMovers is een ervaren (inter)nationaal verhuizer en helpt u op weg naar een zorgeloze emigratie. Wij nemen uw zorgen over de verhuizing, het transport en het bijhorende papierwerk graag uit handen. Op deze manier blijft emigreren voor u een avontuur!

Vraag direct een offerte aan

Voorafgaand aan uw (inter)nationale verhuizing bespreken we samen het gehele verhuistraject en kunt u alle vragen stellen die u hebt aangaande uw verhuizing.

SPECIALISATIE

Als internationaal verhuizer zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen naar o.a. de Scandinavische landen (Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland) en Spanje.

VERHUISLIFT HUREN

Voor een verhuizing, particulier of zakelijk, kan het noodzakelijk zijn om een verhuislift in te zetten. MaxiMovers beschikt over verschillende verhuisliften die voor verschillende objecten en hoogtes kunnen worden ingezet. 

INCL. OPERATOR

Onze verhuisliften worden altijd verhuurd met een ervaren liftoperator. Op deze manier komen uw goederen veilig, snel en onbeschadigd op de juiste plek terecht. Onze Move Manager komt graag op lokatie om te beoordelen welke verhuislift ingezet kan worden.

TOTALE VERHUIZING BIJ MAXIMOVERS

Wanneer u bij ons een totaal verhuizing aanvraagt, wordt deze faciliteit uiteraard meegenomen in de offerte. Wilt u een verhuisofferte? Klik hier voor het aanvraagformulier.

VERHUISDIENSTEN

MaxiMovers biedt verschillende verhuisdiensten aan. Op deze manier stemt u de verhuizing eenvoudig af op uw wensen en budget. Onze Move Manager adviseert u graag op lokatie. Onze verhuisdiensten zijn ook apart in de online offerte aanvraag aan te geven.

VERHUIZEN ZONDER ZORGEN

Van A tot Z

Met onze eenvoudige verhuisservice helpen we u graag van A tot Z, vanaf het inladen op de oude locatie, tot aan het uitpakken en plaatsen op uw nieuwe locatie.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!